Za zakazivanje telefonskim putem pozovite 063/517-859 Za zakazivanje telefonskim putem 063/517-859
  1. Pitanje broj: #192428

    Poudrav. Beba od 5 meseci. Poceli smo sa uvodjenjem kasica. Juce je jeo tikvicu. Danas je kakio 4 puta. Svaki put blago redje ali ne proliv. Ovo u prilogu je poslednja stolica. Bledja je od prethodnih. Takodje ga i zubici muce, sve zivo u usta trpa. Juce se cak i raskrvario koliko je cesao. Da li je ovo ok ili ima razloga za brigu? Mnogo me je strah. Hvala.

    Odgovoreno: 20. 12. 2021.
    •            Nema razloga za brigu.Izgled stolice se menja u zavisnosti šta dete jede.S obzirom  da je tikvica  ima dosta vode i lako se vari,kombinujte je sa krompirom ili  šargarepom (može i sve tri zajedno).Uvodi se jedno po jedno povrće,posebno a posle nekoliko dana se može kombinovati i mešati dve ili tri vrste ,zajedno..                 Za olakšanje tegoba tokom nicanja zuba preporučujem DENTOKIND ,tablete,1 tableta na svakih sat vremena,najviše 6 tableta dnevno (rastvoriti sa malo vode).To je homeopatski lek iz kolekcije -mama natura-.

Komentari na pitanje: #192428

    • Marija Radosavljevic 20. 12. 2021.

      Hvala mnogo na odgovoru. Koristimo zamenu za Dentokind iz Homeopatske apoteke Sunce iz Beograda jer Dentokind Mama Natura ne moze da se nadje. Najvise me je stolica brinula. Divni ste. Hvala jos jednom.

Ostavite komentar