Za zakazivanje telefonskim putem pozovite 063/517-859 Za zakazivanje telefonskim putem 063/517-859
  1. Pitanje broj: #63736

    Postvani moja mama je imala opperaciju aneurizmu i sve ej proteko uspesno. Mama ima 68 god. Odrzala se u februaru ove godine al ije zadrzana na lecenju zbog kako pise u otpusnom pismu meningocefalitisa verovatno neke upale mozga koju je dobila nakon oeracije. Nakon mesec dana je izasla iz bolnioce i polak ose oporavila ponovo je komunikativna, krece se, i sve normalno jedino sto je problem sto ne oseca kada treba na veliku i malu nuzdu u wc i obavlja to u pelene jer ne oseca kada treba da ode ona kaze da se trudi ali nemoze da svati kada mora, ne oseca. Kada je tek izasla doktor je rekao da ce to da se vrati u normali jer kad je tek izasla nije mogla ni hodati jer je mesec dana lezala u krevetu, ali nista i nakon 4 meseca. Mene zanima zbog cega joj se to desava dal je moguce da joj je nesto poremeceno prilikom punkcije kada je imala upalu mozga nakon oeracije, idal ce to se vratiti u noramlu i sta treba da radi. Ako mozete da mi malo objasnite i kazetew imatel iskustva stim. Unapred hvala

    Odgovoreno: 26. 06. 2010.

Komentari na pitanje: #63736

    • Moj sin ima nefronski sindrom već 8 godina. Pio je Prenizon, a tek sad smo krenuli Calcot. Nije radio biopsiju bubrega zato što lekar smatra da nije potrebno, jer godišnje ima proteine 1 do 2 puta. Tada pije pronizon 2 meseca kada izadje iz toga. U proseku oko 5 meseci njegov organizam miruje i ne pije nikakve lekove a onda se odjednom pojave proteine, i nije utvrdjeno pod uticajem čega. Volela bih da čujem više o ovim magnetima a to prvi put vidim, inače mi idemo kod homeopate.

    • Moje dete boluje od nefrotskog sindroma vec 9 godina. Pila je kortiko steroide. Nekada pronizon a nekad kalkort. Stalno se bolest ponavljala. Nismo znali vise sta da radimo. Sve smo pokusali. Od pronizona jetra se ostetila a kortizol nad bubrezna zlezda je pocela da gubi funkciju. Pre 10 meseci srela sam osobu koja mi je jako puno pomogla. Predlozila mi je terapiju magnetima. Moje dete sada koristi magnete i pije detoxamin. Nepije vise korti kosteroide. Prezadovoljna sam!. Jetra se obnovila a kortizol je u normali.

Ostavite komentar