Za zakazivanje telefonskim putem pozovite 063/517-859 Za zakazivanje telefonskim putem 063/517-859
  1. Pitanje broj: #63573

    Postovani, prvo bih zeleo da vam se zahvalim za odgovor na pitanje koje sam vam postavio prosli put. Tada ste me uputili da obavim sep n. Trigeminusa i da uzimam tablete lyrica. Posto mi je doktor propisao te tablete i posto bih morao da uzimam 2 kutije mesecno naredna 4 meseca a to mi je jako skupo (9000 din. Mesecno) da li ima neka zamena za te tablete? (na leku pise da sadrze supstancu pregabalin 75 mg) hvala puno, pozdrav od nemanje

    Odgovoreno: 23. 06. 2010.

Komentari na pitanje: #63573

    • Liriku pijem već godinama sa prekidima ali zadnjih 5 meseci redovno u dozama van propisanih a to da bih se skinuo sa metadona sto sam i uspeo,medjutim desilo mi se da ne mogu da postignem erekciju i to preti da mi unisti sexualni zivot sto ja ne mogu da dozvolim a neznam kako da se skinem sa lirike,na koji drugi lek da predjem a da ima anksioliticki efekat i naravno da ne uzrokuje ed.Sta da radim,apst.kriza od Lirike je užasna a ja moram na posao svakog dana?

    • Liriku pije dve godine, zbog operacije aneurizme u glavi i ostecenja nerva. Da li je to dugo, mislim da li dugo pijem taj lek?

Ostavite komentar