Za zakazivanje telefonskim putem pozovite 063/517-859 Za zakazivanje telefonskim putem 063/517-859
  1. Pitanje broj: #63449

    Postovani, moj problem je u trnjenju ruke, narocito desne. . . Pocelo je pre 2 dana. . . Tokom celog dana osecam blago trnjenje desne ruke, narocito sake i prstiju, ali ne toliko da ne osecam ruku. . . Pomalo se povecava, pa smanji. . . Na kratko mi trne i leva ruka, ali vrlo brzo prodje. . . Tako isto i noge. . . Veoma kratko i prodje, ali desna ruka non-stop. . . I kada npr. Dugo igram igricu u kojoj se koriste sve isti tasteri na tastaturi, imam blago kocenje prstiju, ali valjda je to normalno? Moja majka ima multiplu sklerozu, pa se plasim, da nije nasledna. . . Gojazan sam, imam nekih 20-ak kg vise, takodje imam ceste bolove u vratu i grbav sam malo, tj. Kriv mi je vrat. . . Ranije me je bolelo oko, ali nemam problema sa vidom, odlicno vidim i nemam duple slike, zamucne vid ili slicno. . . Jedino sam malo vise umoran u poslednje vreme. . . Da li je to od krive kicme ili vrata? Da li je multipla skleroza nasledna i da li su to njeni simptomi. . . ? I od cega se sve moze desiti trnjenje? Hvala puno unapred.

    Odgovoreno: 21. 06. 2010.
    • Imam bol u ramenu koja se spusta ka laktu i ide prema kaziprsu i kaziprst mi trne, ne toliko jako da ne mogu da izdrzim bol. Traje oko pet minuta i to mi se javlja ujutru i uvece.

    • Pokušavao sam razne masaze, razne kreme. Nista nije pomoglo imam probleme kod desne ruke do maloga prsta kad savijem prste on mi ostane i jedva ga otkacim uz veliki bol. Da li bi vi mogli da mi pomognete sta da uradim.

Ostavite komentar