Za zakazivanje telefonskim putem pozovite 063/687-460 Za zakazivanje telefonskim putem 063/687-460
  1. Pitanje broj: #12586

    Poštovani,
    Već dve do tri nedelje imam bolove u vratnom delu koji zahvataju deo od vratnog pršljenja ka levoj strani vrata i glave i sve do korena vrata (do glave). Nekada su malo jači, nekada slabiji, a nekim danima ih gotovo i nema. Ne znam da li je sa tim u vezi ali sam takođe danima imao osećaj malaksalosti, osećaj povišene temperature (iako nije prelazila 36,6), pritiska u glavi i ušima, zujanje u ušima i sl. Pre par dana je tokom noći krenula da mi natiče leva strana vrata, donji deo vilice sa leve strane i leva strana grudi sve do ramena. Otok se pojavio u roku od dva sata. Kada sam otišao kod lekara nakon pregleda mi je samo rekao da je verovatno reč o virusnoj infekciji limfnih čvorova i da samo eventualno uzmem tablete protiv bolova (u potiljku). Rekao je da nema upale uva. Otok se zaista ubrzo povukao, ili barem nije značajnije vidljiv, međutim i dalje imam bolove, zujanje u ušima, povremeno vrtoglavicu i u nekim trenucima osećaj nesugurnosti dok stojim na nogama i povremena kratka zamagljivanja vidnog polja. Takođe je prisutna blaga napregnutost vratnih žila i povremeno bolovi u glavi uz osećaj pritiska i težine u glavi.
    Molim Vas da mi što pre pomognete u vezi sa razjašnjenjem simptoma pošto ne znam da li se može nešto proširiti na nerve ili mozak ako je u pitanju neka infekcija, virus i sl, s obzirom da se sve dešava u vratu i glavi. Napomenuću ako to može biti od koristi da sam relativno skoro pravio nalaze krvi i da je sve bilo u redu.
    Unapred Vam se zahvaljujem za vaše vreme i pomoć.
    Srdačan pozdrav, Miloš

    Odgovoreno: 12. 10. 2008.

Komentari na pitanje: #12586

    • Imam jak bol sa leve strane grudi i ponekad tup bol sa leve strane glave. 
      Uradila sam ultrazvuk srca sve je u redu, dopler krvnih sudova vrata i oni su u redu bila sam kod fizijatra i rendgen je pokazao spondilozu kicme. Primala sam amp movalis i bensedin i 10 terapija sam imala. 
      Osecala sam se bolje sad opet imam iste tegobe pa me zanima dali treba ponovo da radim i ultrazvuk srca i dopler krvnih sudova i sta da radim posto me taj bol plasi da nema neke veze sa srcom il glavom. Zahvaljujem se na vasem vremenu

Ostavite komentar