Za zakazivanje telefonskim putem pozovite 063/687-460 Za zakazivanje telefonskim putem 063/687-460
  1. Pitanje broj: #12379

    Poštovani,
    prepisani su mi lekovi: Cavinton tablete 5mg i Tanakan 40 mg. Imam 65 godina i koristim ih već 4 meseca. Zanima me da li se zna koji je dozvoljeni period uzimanja ovih tableta. Nijedan doktor mi do sada nije odgovorio na ovo pitanje.
    Unapred hvala!

    Odgovoreno: 09. 10. 2008.

Komentari na pitanje: #12379

    • Pijem Kavinton već 3. mesec. Doktorka mi nije rekla dokle da pijem. Imala sam početkom juna ili krajem maja gubitak svesti i mali neurološka ispad. Smanjila sam od pre 15 dana na 2x1 ujutru i uveče, da li sam u pravu, jednostavno puna sam hemije. Hvala unapred.

    • Koliko dugo sme da se pije Cavinton od 5 mg? I da li može da se pije Bromazepam uz njega?

    • Da li smem da pijem Rivarox i cavinton od 5 mg, Rivarox i Profaren pijem zbog aritmije, a cavinton i maxagamu za vrtoglavicu. Hvala.

    • Postovanje, upravo su mi dali lek neurocetine forte 10mg 2x1,i sidata od 50 mg, 1/2 tablete ujutru, dve nedelje i prilinda 5mg 2puta po 1/2. Imam problem sa eustshijevom tubom i non stop neki zvuk u levom uhu kao i povremeni bol u predelu sinusa u ocnom delu, a na sve to ja samo osecam strah, jer njega ne mogu da eliminisem. Upravo zbog tog neprijatnog zvuka u uhu i to mi nepovoljno utiče na svakodnevni život.  Hvala unapred na odgovoru

    • Majka pije Caviton forte od 10mg i trenutno nema lek. A otac pije Caviton od 5mg dali majka sme da popije taj lek i koliko sme

    • Da li lek cavinkton i vesti o obaraju pritisak.Pišto pije u kombinaciji i pritisak mi je od tad niži pa mi i to stvara neprijatnosti.

    • Poštovani, Dobio sam lek cavinton 5mg. Da li treba na nastavim sa uzimanjem redovne terapije za pritisak ( enalapril ) ?

    • Postovani-pijem cavinton tablete prepisane su mi 30 dana da pijem. Pa me pretezno ineresuje zasta cavinton najvecu funkciju imaju. Prepisane su mi za glavu posle skenera mozga neke ciste ili mrlje. Pa me interesuje vase misljenje funkcija tih tableta. Imam 30 god. Hvala unaprijed na povratnu informaciju. Dijagnoza: cephalea symtomatica. Ishaemia gyri hypocampi dex. Obs dijagnoza: cephalagia

Ostavite komentar